ᐅ 0x (ZRX) kopen 2020 ᐊ

📈 0x kopen op Bitvavo! 🇳🇱

0x (ZRX) prijs

Wat is 0x

0x (ZRX) is een open-sourceprotocol dat slimme contractinfrastructuur en liquiditeit biedt om de peer-to-peer-uitwisseling van tokens op de Ethereum-blockchain mogelijk te maken. ZRX is het token waarmee 0x-gebruikers kunnen stemmen op verbeteringsvoorstellen die het systeem in de loop van de tijd ontwikkelen. ZRX-tokenhouders kunnen ZRX ook delegeren aan uitzetpools van marketmakers om protocolliquiditeitsbeloningen te verdienen (in ETH). Bekijk de officiële uitlegvideo en bezoek de officiële portal voor meer informatie over het ZRX-token. – ZRX-portaal: (https://0x.org/zrx) – Video: (https://youtu.be/-UMhhM5z7cc)

0x (ZRX) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

0x is een token die beschikbaar is sinds 2017-8. Belangrijke use cases voor 0x zijn onder andere: Platform, Decentralized exchange, DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van 0x: https://0x.org/.

0x converter

Schuiven naar boven