ᐅ Zelwin (ZLW) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Zelwin te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Zelwin (ZLW) prijs

Wat is Zelwin

Online handelsplatform ZELWIN is een plek waar digitale activa en e-commerce worden gecombineerd. Voor elke aankoop krijgen klanten gegarandeerd geld terug in ZLW-tokens. Ze kunnen deze tokens onmiddellijk inwisselen voor verschillende cryptocurrencies, USD / EUR, ze naar VISA / MasterCard sturen of ze sparen. 11 teams werkten aan dit krachtige project, waaronder ontwikkelaars, ontwerpers, verkoopspecialisten, programmeurs, blockchain-technologiespecialisten, advocaten, economen, PR-specialisten en marketeers, HR-specialisten, e-commerce-specialisten en vele anderen. Bovendien beweert Zelwin dat het een kant-en-klaar product is met een duidelijk bedrijfsmodel, massale acceptatie en een krachtig partnerprogramma.

Zelwin (ZLW) kopen

Zelwin is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor ZLW. (!) Let op (!) wanneer ZLW niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x5319e86F0e41a06E49eb37046b8c11D78bcAd68C

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Zelwin (ZLW kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Zelwin is een token die beschikbaar is sinds 2020-5. Meer informatie vind je op de officiële website van Zelwin: https://zelwin.com/.

Zelwin converter

Schuiven naar boven