ᐅ ZEON (ZEON) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om ZEON te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

ZEON (ZEON) prijs

Wat is ZEON

ZEON Network (ZEON) factureert zichzelf als een gedecentraliseerd platform voor financiële diensten. Het is bedoeld om directe toegang tot contanten te bieden zonder te verkopen: de crypto-gedekte lening is gebaseerd op de marktwaarde van de crypto-activa. Het is ook bedoeld om gebruikers in staat te stellen dagelijks rente te verdienen op digitale activa via deposito’s. De ZEON-portemonnee is een Ethereum- en Bitcoin-portemonnee die kan worden geïnstalleerd op Google Chrome, iOS en Android. Het project is van plan om in 2020 een contactloze betaalkaart te introduceren waarmee gebruikers het ZEON-token zoals traditioneel geld kunnen uitgeven. Het ZEON-team ontwikkelt naar verluidt zijn eigen openbare high-throughput blockchain-platform met sharding.

ZEON (ZEON) kopen

ZEON is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor ZEON. (!) Let op (!) wanneer ZEON niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xe5b826ca2ca02f09c1725e9bd98d9a8874c30532

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

ZEON (ZEON kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

ZEON is een token die beschikbaar is sinds 2019-3. Meer informatie vind je op de officiële website van ZEON: https://zeon.network/.

ZEON converter

Schuiven naar boven