ᐅ 0Chain (ZCN) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om 0Chain te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

0Chain (ZCN) prijs

Wat is 0Chain

0Chain is een gedecentraliseerd opslagplatform dat gegevensprivacy, bescherming en privé delen biedt. 0Chain is bedoeld om bedrijven te helpen voldoen aan GDPR / CCPA, transparantie en bijna nul aansprakelijkheid. Ondernemingen gebruiken 0Chain met als doel het eigendom van de gebruiker, toegang tot en transparantie van de AVG met betrekking tot toestemming, rechten van betrokkenen, records en beveiliging te waarborgen. Consumenten gebruiken 0Box in plaats van Dropbox voor privacy, anonimiteit en transparantie. 0Box is een dApp die draait op 0Chain. Crypto-enthousiasten gebruiken 0Wallet om hun tokens te vergrendelen en in te zetten om rente en servicebeloningen te verdienen. De portemonnee gebruikt een split-key-protocol om ervoor te zorgen dat activa veilig en gebruiksvriendelijk zijn in vergelijking met hardwareapparaten. ZCN is gebonden aan data en wordt gebruikt voor opslag. De waarde van ZCN is gebaseerd op gegevens die zijn opgeslagen op het netwerk, aanvankelijk aangestuurd door 0Box en later door ontwikkelaars en ondernemingen. Ontwikkelaars gebruiken 0Chain dStorage via SDK om klantgegevens te beschermen en privacy-compliance te bieden tegen lage kosten en hoge prestaties.

0Chain (ZCN) kopen

0Chain is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor ZCN. (!) Let op (!) wanneer ZCN niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xb9ef770b6a5e12e45983c5d80545258aa38f3b78

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

0Chain (ZCN kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

0Chain is een token die beschikbaar is sinds 2018-7. Belangrijke use cases voor 0Chain zijn onder andere: Platform, AI & Big Data, IoT. Meer informatie vind je op de officiële website van 0Chain: https://0chain.net/.

0Chain converter

Schuiven naar boven