ᐅ General Attention Currency (XAC) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om General Attention Currency te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

General Attention Currency (XAC) prijs

Wat is General Attention Currency

AMARK omschrijft zichzelf als een wereldwijd netwerk van aandachtsecosystemen waar handelaren de aandacht van consumenten kopen in ruil voor hun bedrijf. Consumenten melden zich aan om beloningen te ontvangen van hun lokale bedrijven. Kortingen in de winkel, inwisseling van XAC en attentiebeloningen zorgen samen voor meerwaarde voor de consument.

General Attention Currency (XAC) kopen

General Attention Currency is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor XAC. (!) Let op (!) wanneer XAC niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xde4c5a791913838027a2185709e98c5c6027ea63

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

General Attention Currency (XAC kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

General Attention Currency is een token die beschikbaar is sinds 2019-8. Belangrijke use cases voor General Attention Currency zijn onder andere: Commodities, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van General Attention Currency: https://amark.io/.

General Attention Currency converter

Schuiven naar boven