ᐅ Waltonchain (WTC) kopen 2020 ᐊ

📈 Waltonchain kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Waltonchain (WTC) prijs

Wat is Waltonchain

Waltonchain (WTC) bouwt een ecosysteem dat blockchain, RFID-technologie en IoT (Internet of Things) combineert. Het Walton-team ontwikkelt en produceert RFID-chips voor het lezen van transactie-ID’s, die hun eigen willekeurige ID-hashes kunnen genereren die gelijktijdig via hun RFID-lezer naar de blockchain worden geüpload. Dit vertaalt zich in een verbeterde operationele efficiëntie, vooral voor gebruikssituaties in de supply chain, zoals hoogwaardige kledingidentificatie, traceerbaarheid van voedsel en medicijnen en logistieke tracking.

Waltonchain (WTC) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Waltonchain is een token die beschikbaar is sinds 2017-8. Belangrijke use cases voor Waltonchain zijn onder andere: Logistics, IoT. Meer informatie vind je op de officiële website van Waltonchain: http://www.waltonchain.org/.

Waltonchain converter

Schuiven naar boven