ᐅ WOM Protocol (WOM) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om WOM Protocol te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

WOM Protocol (WOM) prijs

Wat is WOM Protocol

Het WOM-protocol, begin 2018 gelanceerd door een team gevestigd in Berlijn en Malta (nu Singapore), is een MarTech-oplossing (WOM Protocol & WOM Token) waarmee merken toegang hebben tot echte mond-tot-mondreclame. Het WOM-protocol biedt een manier om makers te belonen voor hun productverwijzende inhoud, met als doel het vertrouwen van de consument in de inhoud en de makers ervan niet in gevaar te brengen. Het eerste platform dat het WOM-protocol gebruikt en gebruikers beloont voor aanbevelingen, is de YEAY-app.

WOM Protocol (WOM) kopen

WOM Protocol is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor WOM. (!) Let op (!) wanneer WOM niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xa982b2e19e90b2d9f7948e9c1b65d119f1ce88d6

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

WOM Protocol (WOM kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

WOM Protocol is een token die beschikbaar is sinds 2020-3. Meer informatie vind je op de officiële website van WOM Protocol: https://womprotocol.io/.

WOM Protocol converter

Schuiven naar boven