ᐅ Tael (WABI) kopen 2020 ᐊ

📈 Tael kopen op Binance!

Tael (WABI) prijs

Wat is Tael

Tael (WABI) beschrijft zichzelf als een digitaal token dat wordt gebruikt in het Tael-ecosysteem van consumentenproducten. Consumentengoederen binnen het ecosysteem worden beveiligd tegen pogingen tot namaak door middel van fraudebestendige NFC-smartlabels op bankniveau, die zijn gekoppeld aan hun digitale representaties op de blockchain. Consumenten raken het label aan met hun smartphone om de authenticiteit van een product te verifiëren, de reis van het product door de toeleveringsketen te ontdekken en worden voor hun aankopen beloond met het Tael-token. Tael wordt gebruikt als betaalmethode binnen het Tael-ecosysteem en zijn partners.

Tael (WABI) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Tael is een token die beschikbaar is sinds 2017-12. Belangrijke use cases voor Tael zijn onder andere: Logistics, Data Provenance. Meer informatie vind je op de officiële website van Tael: https://taelpay.com/.

Tael converter

Schuiven naar boven