ᐅ Vid (VI) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Vid te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Vid (VI) prijs

Wat is Vid

Vid wil een video-journaling-applicatie van de volgende generatie worden die controle geeft aan zijn gebruikers. Gegevens worden beveiligd door middel van zero-knowledge encryptie, zodat alleen de gebruiker toegang heeft tot hun inhoud. Blockchain-technologie drijft de interne VID-token van het bedrijf aan, een digitale valuta die wordt gebruikt om waarde over het netwerk over te dragen. Contentmakers kunnen VID-tokens verdienen wanneer andere gebruikers hun video’s bekijken. Merken en adverteerders kunnen makers van inhoud ook rechtstreeks betalen met de VID-token, zonder dat Vid een bezuiniging oploopt. Het bedrijf heeft eigen technologie ontwikkeld die gebruikmaakt van AI- en machine learning-technieken om clips automatisch op het ritme van de muziek te bewerken, de meest relevante delen van een clip te identificeren, inhoud te versnellen en vertragen en filters toe te passen die het eindproduct een gepolijst uiterlijk geven. en professioneel gevoel. Vid heeft twee patenten die zijn technologie beschermen, en er worden nog verschillende andere in behandeling genomen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Los Angeles, met satellietkantoren in Zuid-Korea, Hong Kong, Singapore en de Kaaimaneilanden.

Vid (VI) kopen

Vid is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor VI. (!) Let op (!) wanneer VI niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xd321ca7cd7a233483b8cd5a11a89e9337e70df84

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Vid (VI kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Vid is een token die beschikbaar is sinds 2020-4. Meer informatie vind je op de officiële website van Vid: https://vid.camera.

Vid converter

Schuiven naar boven