ᐅ Voyager Token (VGX) kopen 2020 ᐊ

📈 Voyager Token kopen op Binance!

Voyager Token (VGX) prijs

Wat is Voyager Token

De Voyager Token (VGX) is een cryptocurrency-broker-token gemaakt door een van de mede-oprichters van Uber en leidinggevenden van E * TRADE. Met Voyager kunnen klanten meer dan 30 crypto-activa verhandelen met USD, rente verdienen zonder vastlopen en zonder limieten, 100% commissievrij. De Voyager Token (VGX) beloont gebruikers binnen het Voyager crypto broker-ecosysteem. VGX genereert interesse wanneer het in de Voyager-app wordt gehouden en biedt binnenkort geldterugbeloningen en andere exclusieve functies. Download de app op investvoyager.com.

Voyager Token (VGX) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Voyager Token is een token die beschikbaar is sinds 2017-7. Belangrijke use cases voor Voyager Token zijn onder andere: Asset management, Wallet. Meer informatie vind je op de officiële website van Voyager Token: https://www.investvoyager.com/.

Voyager Token converter

Schuiven naar boven