ᐅ Utrust (UTK) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Utrust te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Utrust (UTK) prijs

Wat is Utrust

Met het Utrust-platform kunnen handelaars digitale valuta accepteren als betaalmiddel. Het is bedoeld om digitale valuta naar reguliere consumenten te brengen en tegelijkertijd de kopersbescherming en geloofwaardigheid van traditionele betalingsplatforms te bieden. Met een API voor handelaars en UX voor kopers. Utrust staat op het kruispunt van e-commerce, mobiele betalingen en cryptocurrency. Het team is van mening dat digitale valuta de toekomst van geld is en het ontstaan van een meer open en inclusiever financieel systeem. De langetermijnvisie van Utrust is om het leidende platform te worden voor digitale betalingen in consumentenvaluta, door een vertrouwde blockchain-betalingsoplossing te leveren aan ‘s werelds meest succesvolle bedrijven. Het project heeft tot doel een gangbaar betaalmiddel te worden: het Utrust-platform ondersteunt meerdere digitale valuta’s, waaronder zijn eigen native token – UTK. Gebruikers kunnen goederen en diensten kopen tegen een nulkoers. Het wordt ook gebruikt voor restituties en als onderdeel van ons partnerverwijzingsprogramma.

Utrust (UTK) kopen

Utrust is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor UTK. (!) Let op (!) wanneer UTK niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x70a72833d6bf7f508c8224ce59ea1ef3d0ea3a38

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Utrust (UTK kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Utrust is een token die beschikbaar is sinds 2017-12. Belangrijke use cases voor Utrust zijn onder andere: Cybersecurity, Payments, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Utrust: https://utrust.com/.

Utrust converter

Schuiven naar boven