ᐅ Ultra (UOS) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Ultra te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Ultra (UOS) prijs

Wat is Ultra

Ultra beschrijft zichzelf als een op blockchain gebaseerd distributieplatform voor pc-games dat is ontworpen om zowel gamers als game-ontwikkelaars nieuwe kansen te bieden. Het bestaat uit een ecosysteem waar gamers, naast het kopen en spelen van games, hun gebruikte games en items kunnen doorverkopen en geld kunnen verdienen door hun deelname aan Ultra. Game-ontwikkelaars zullen profiteren van nieuwe inkomstenstromen, SDK’s, overlay-technologieën en blockchain-tools die hun games krachtiger maken via functies zoals itemdistributie. Het product zal naar verwachting in 2020 op de markt komen. Ultra heeft zijn eigen aangepaste EOSIO-blockchain ontwikkeld die tot doel heeft gratis gebruikersaccounts aan te maken en een hogere transactiedoorvoer te bieden door een betere toewijzing van middelen. Partnerschappen voor Ultra omvatten het halfgeleiderbedrijf AMD en de gaming-uitgever Ubisoft. Het Ultra-token (UOS) dient verschillende doeleinden binnen het Ultra-platform, zowel op protocol (staking) als op app-niveau (transacties). Ga voor meer informatie naar (https://medium.com/ultra-io)

Ultra (UOS) kopen

Ultra is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor UOS. (!) Let op (!) wanneer UOS niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xd13c7342e1ef687c5ad21b27c2b65d772cab5c8c

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Ultra (UOS kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Ultra is een token die beschikbaar is sinds 2019-7. Belangrijke use cases voor Ultra zijn onder andere: Platform, Gaming, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Ultra: https://ultra.io/.

Ultra converter

Schuiven naar boven