ᐅ Unibright (UBT) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Unibright te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Unibright (UBT) prijs

Wat is Unibright

Unibright biedt een uniform raamwerk dat tot doel heeft blockchain-technologie en slimme contracten algemeen te gebruiken. Unibright ontwikkelt blockchain-oplossingen voor bedrijven, bouwt integratieplatforms en biedt een ecosysteem rond tokenized assets. Met zijn “no-coding-required” -aanpak kunnen slimme contracten automatisch worden gegenereerd, geïmplementeerd en bijgewerkt in verschillende blockchains. Unibright werkt met visuele, use case-gerelateerde sjablonen en integreert ook automatisch bestaande IT-systemen in de blockchain. Het team bestaat uit blockchain-specialisten, architecten, ontwikkelaars en consultants met meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsprocessen en integratie. Unibright is een Duits bedrijf dat bijdraagt aan de Enterprise Ethereum Alliance en de taskforce voor Ethereum Mainnet Integration leidt. Het bedrijf werkt samen met Microsoft en SAP en werkt samen met Lufthansa. Meer informatie is te vinden op (https://unibright.io/) en op de blog: (https://medium.com/unibrightio)

Unibright (UBT) kopen

Unibright is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor UBT. (!) Let op (!) wanneer UBT niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x8400d94a5cb0fa0d041a3788e395285d61c9ee5e

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Unibright (UBT kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Unibright is een token die beschikbaar is sinds 2018-5. Meer informatie vind je op de officiële website van Unibright: https://unibright.io/.

Unibright converter

Schuiven naar boven