ᐅ TRON (TRX) kopen 2020 ᐊ + rente op TRON

📈 TRON kopen op Bitvavo! 🇳🇱

TRON (TRX) prijs

Wat is TRON

### Wat is TRON? TRON (TRX) werd in 2017 opgericht door Justin Sun via een in Singapore gevestigde non-profitorganisatie genaamd de Tron Foundation. Het initiële muntenaanbod (ICO) van de Tron Foundation in 2017 creëerde 100 miljard TRX en bracht in totaal $ 70 miljoen op. Het TRON-protocol vertegenwoordigt de architectuur van een besturingssysteem op basis van blockchain-technologie waarmee ontwikkelaars slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties (DApps) kunnen maken, vrij kunnen publiceren, bezitten en opslaan van gegevens en andere inhoud. Volgens de TRON Foundation is het ecosysteem rondom dit netwerk gespecialiseerd in het bieden van enorme schaalbaarheid en consistente betrouwbaarheid, waardoor transacties met hoge snelheid kunnen worden verwerkt via computers met hoge doorvoer. TRON werd aanvankelijk gemaakt als een token op basis van Ethereum, maar migreerde in 2018 naar zijn eigen netwerk. Houders van ERC20 TRX-tokens ruilden deze in voor de TRX digitale valuta op het TRON-netwerk, en de op Ethereum gebaseerde tokens werden vervolgens vernietigd. TRON-oprichter Justin Sun staat bekend als actief op sociale media. Hij is ook de CEO van BitTorrent en heeft Steem in 2020 overgenomen. ### Hoe gebruik je TRON? TRON is gebaseerd op een gedelegeerd proof-of-stake-systeem, niet geliefd bij Bitcoin’s proof-of-work, waar een roterende cast van 27 ‘supervertegenwoordigers’ de transactie op de blockchain valideren. Ze worden elke zes uur gekozen, blokken worden gemaakt op de blockchain elke drie seconden en supervertegenwoordigers ontvangen 32 TRX als blokbeloning.Je kunt ook deelnemen aan de TRON-blockchain door een getuigenknooppunt uit te voeren (blokken voorstellen en stemmen over protocolbeslissingen), een volledig knooppunt (uitzendtransacties en blokken) of een Solidity knooppunt (synchroniseert blokken van volledige knooppunten, biedt API’s). Gebruikers nemen deel aan het uitzetten op het TRON-netwerk door “Tron Power” te gebruiken, een netwerkbron die gelijk is aan de hoeveelheid TRX die wordt uitgezet. ### Hoe koop je TRON? U kunt TRX kopen via de TRON-portemonnee of op elke crypto-uitwisseling die TRX ondersteunt. Voor de meest recente lijst met uitwisselingen en handelsparen voor deze cryptocurrency, klik op onze [marktparen-tab] (https://coinmarketcap.com/currencies/tron/).

TRON (TRX) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

TRON (TRX) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door TRON beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je TRX op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor TRON

Via Binance staking verdien je 7% – 9%. Ga naar Binance staking >>

Via Binance savings verdien je 1,48%. Ga naar Binance savings >>

Informatiebronnen

TRON is een coin die beschikbaar is sinds 2017-9. Belangrijke use cases voor TRON zijn onder andere: Media, Filesharing, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van TRON: https://tron.network/.

TRON converter

Schuiven naar boven