ᐅ TOP (TOP) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om TOP te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

TOP (TOP) prijs

Wat is TOP

TOP Network beschrijft zichzelf als een blockchain-ecosysteem met een openbare blockchain van de 4e generatie. Het team beweert dat TOP Chain een ‘full-state sharding public chain en een krachtig platform voor grootschalige DApps’ is. Aangedreven door een drielagige grootboekarchitectuur bestaande uit een hoofdketen, serviceketens en niet-ketengebonden grootboeken, beweert het team dat TOP Chain in staat is om zakelijke toepassingen uit de echte wereld te verwerken. TOP Chain past technologieën toe zoals een tweelaags rooster-DAG, tweelaags sharding en een parallel pBFT-PoS-consensusmechanisme, waarmee naar verluidt een enkele keten 100.000 transacties per seconde zou kunnen verwerken. TOP Chain wil een betrouwbaar platform bieden voor diensten die hoogfrequente transacties vereisen, zoals communicatie, gaming, sociale media, big data, kunstmatige intelligentie en IoT. De langetermijnmissie van TOP Network is het bouwen van een openbare blockchain-infrastructuur voor alle DApps. TOP Network heeft HiWallet ontwikkeld, een portemonnee voor cryptocurrency, en ontwikkelt een reeks blockchain-spellen samen met verschillende DApps. Het team beweert dat meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd geleidelijk zullen worden gemigreerd van de reeds bestaande communicatie-apps – Dingtone, CoverMe en SkyVPN – naar TOP Chain.

TOP (TOP) kopen

TOP is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor TOP. (!) Let op (!) wanneer TOP niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xdcD85914b8aE28c1E62f1C488E1D968D5aaFfE2b

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

TOP (TOP kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

TOP is een token die beschikbaar is sinds 2019-3. Meer informatie vind je op de officiële website van TOP: https://www.topnetwork.org/.

TOP converter

Schuiven naar boven