ᐅ Monolith (TKN) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Monolith te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Monolith (TKN) prijs

Wat is Monolith

Monolith is een gedecentraliseerd bankalternatief, mogelijk gemaakt door Ethereum. Monolith biedt een niet-bewarende contractportefeuille om op Ethereum gebaseerde tokens veilig op te slaan. Gebruikers kunnen ze vervolgens inwisselen voor fiat en ze op hun Monolith Visa-betaalpas laden. De contractportefeuille is niet-bewaarplichtig, open-source en gedecentraliseerd. Het dwingt geavanceerde beveiligingsfuncties af die zijn ontworpen om gebruikersgelden te beschermen in geval van een aanval. De Monolith Visa-betaalpas wordt wereldwijd geaccepteerd en is momenteel beschikbaar voor inwoners van de EER (31 landen binnen Europa). Het Monolith-token, TKN, geeft leden van de gemeenschap de kans om deel te nemen aan het succes van de Monolith-kaart. TKN wordt ondersteund door een groeiend mandje met ERC-20-tokens die mensen gebruiken om hun dagelijkse aankopen te betalen. Elke keer dat een Monolith-kaartgebruiker een ander token uitgeeft dan TKN, wordt een bijdrage van 1% naar de TKN Community Chest gestuurd. Houders van TKN kunnen hun tokens op elk moment verzilveren en verbranden om hun deel van de kist in te wisselen.

Monolith (TKN) kopen

Monolith is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor TKN. (!) Let op (!) wanneer TKN niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xaaaf91d9b90df800df4f55c205fd6989c977e73a

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Monolith (TKN kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Monolith is een token die beschikbaar is sinds 2017-5. Belangrijke use cases voor Monolith zijn onder andere: Services. Meer informatie vind je op de officiële website van Monolith: https://monolith.xyz/.

Monolith converter

Schuiven naar boven