ᐅ ThoreNext (THX) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om ThoreNext te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

ThoreNext (THX) prijs

Wat is ThoreNext

ThoreNext (THX) heeft tot doel een blockchain- en Internet of Things-ecosysteem te creëren, waar opkomende organisaties en applicaties gedecentraliseerde tokens kunnen lanceren als onderdeel van het ThoreNetwork (bestaande uit Thorecoin en Thorecash). Het team is gevestigd in Duitsland / Estland en beweert dat het THX-platform Security Token-diensten aanbiedt aan internationale startups en ondernemingen, de registratie van investeerders stroomlijnt in overeenstemming met de KYC / AML-accreditatie en de verhandeling of overdracht van tokenized effecten mogelijk maakt via een handelsdesk op het platform THEX.

ThoreNext (THX) kopen

ThoreNext is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor THX. (!) Let op (!) wanneer THX niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xf08c68bd5f4194d994fd70726746bf529ee5a617

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

ThoreNext (THX kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

ThoreNext is een token die beschikbaar is sinds 2019-5. Belangrijke use cases voor ThoreNext zijn onder andere: Medium of Exchange, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van ThoreNext: https://www.thorenext.com/.

ThoreNext converter

Schuiven naar boven