ᐅ Telcoin (TEL) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Telcoin te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Telcoin (TEL) prijs

Wat is Telcoin

Telcoin (TEL) streeft ernaar om wereldwijd verbinding te maken met mobiele netwerken, waardoor een eenvoudige conversie mogelijk is tussen telecom mobiel geld, prepaid tegoed en postpaid facturatieplatforms. Het team is van plan het TEL ERC-20-token te verdelen onder telecomoperatoren, die het vervolgens aan hun abonnees zullen verkopen. Het team is ook van plan om zijn positionering te benutten om roaming-uitgaven (toeristen toegang te bieden tot uitgaven in lokale valuta), internationale hulp (waardoor uitbetalingen aan onderbankieren worden vergemakkelijkt) en online betalingen in het algemeen.

Telcoin (TEL) kopen

Telcoin is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor TEL. (!) Let op (!) wanneer TEL niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x85e076361cc813a908ff672f9bad1541474402b2

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Telcoin (TEL kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Telcoin is een token die beschikbaar is sinds 2018-1. Belangrijke use cases voor Telcoin zijn onder andere: Media, Content Creation. Meer informatie vind je op de officiële website van Telcoin: https://www.telco.in/.

Telcoin converter

Schuiven naar boven