ᐅ Spectre.ai Dividend Token (SXDT) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Spectre.ai Dividend Token te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Spectre.ai Dividend Token (SXDT) prijs

Wat is Spectre.ai Dividend Token

SPECTRE wordt aangeprezen als een financieel handelsplatform zonder makelaars met een ingebedde gedecentraliseerde liquiditeitspool. De naam SPECTRE is een afkorting voor Speculative Tokenized Trading Exchange. Met het doel de controle over het geld van de klant terug te geven aan de klanten, hebben de dividend-token-houders recht op een percentage van de winst of het verlies van de handelaar in het systeem, ongeacht of transacties worden uitgevoerd op het systeem zelf of andere gedecentraliseerde toepassingen die verband houden met hun liquiditeit zwembad.

Spectre.ai Dividend Token (SXDT) kopen

Spectre.ai Dividend Token is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor SXDT. (!) Let op (!) wanneer SXDT niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x12b306fa98f4cbb8d4457fdff3a0a0a56f07ccdf

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Spectre.ai Dividend Token (SXDT kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Spectre.ai Dividend Token is een token die beschikbaar is sinds 2018-1. Belangrijke use cases voor Spectre.ai Dividend Token zijn onder andere: Marketplace, Centralized exchange, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Spectre.ai Dividend Token: http://www.spectre.ai/.

Spectre.ai Dividend Token converter

Schuiven naar boven