ᐅ Standard Tokenization Protocol (STPT) kopen 2020 ᐊ

📈 Standard Tokenization Protocol kopen op Binance!

Standard Tokenization Protocol (STPT) prijs

Wat is Standard Tokenization Protocol

Het STP-netwerk (Standard Tokenization Protocol) heeft tot doel een gedecentraliseerd netwerk op te bouwen dat is ontworpen om de ontdekking en het gebruik van digitale activa in wereldwijde gemeenschappen te vergemakkelijken. De STP-standaard definieert hoe eigendom van tokenized activa wordt gegenereerd, uitgegeven, verzonden en ontvangen terwijl wordt voldaan aan de noodzakelijke voorschriften. Het STPT-token wordt momenteel gebruikt op verschillende platforms, waaronder Blockzone.com, waar gebruikers kunnen deelnemen aan evenementen zoals airdrops, premies, Micro Token-aanbiedingen en virtuele staking. Bovendien wordt STPT gebruikt als betaalvaluta voor diensten binnen het ecosysteem dat projecten, dienstverleners, uitgevende instellingen en investeerders omvat. Het STP-team en de gemeenschap zijn over de hele wereld verspreid met een sterke concentratie in Azië. Er zijn verschillende leiders, zoals Block72, die de ontwikkeling van de STP in gang hebben gezet en hebben bijgedragen aan de wereldwijde groei van de gemeenschap, vooral in hubs zoals China, Korea, Rusland en Zuidoost-Azië. Naarmate het netwerk blijft groeien, zullen meer platforms en gebruikers het token gebruiken om toegang te krijgen tot de wereldwijde gemeenschap en om te communiceren en te communiceren met de platforms die op STP Network zijn gebouwd.

Standard Tokenization Protocol (STPT) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Standard Tokenization Protocol is een token die beschikbaar is sinds 2019-6. Belangrijke use cases voor Standard Tokenization Protocol zijn onder andere: Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Standard Tokenization Protocol: https://stp.network/.

Standard Tokenization Protocol converter

Schuiven naar boven