ᐅ Storj (STORJ) kopen 2020 ᐊ

📈 Storj kopen op Binance!

Storj (STORJ) prijs

Wat is Storj

Het Storj-netwerk (STORJ) heeft tot doel veilige, betaalbare gedistribueerde cloudopslag te bieden die het eigendom van de gegevens weer aan de gebruiker geeft. De gedistribueerde architectuur en end-to-end-encryptie op elk bestand beschermt tegen aanvallen, verbetert de betrouwbaarheid, verhoogt de download- / uploadsnelheden en verbetert de prestaties in vergelijking met gecentraliseerde cloudopslagopties. Het STORJ-token maakt de coördinatie tussen verschillende partijen binnen het netwerk mogelijk om op schaal waarde over te dragen, op een manier die aansluit bij de doelstellingen van het bredere netwerk, waaronder onveranderlijkheid, beveiliging en verifieerbaarheid door derden. Storj Labs exploiteert [Tardigrade] (http://tardigrade.io/signup), een ontwikkelaarstool die duurzaamheid, prestaties en beveiliging biedt waarvan wordt beweerd dat deze beter of vergelijkbaar is met alle andere grote cloudproviders (S3, Google, Microsoft ). Tegen een fractie van de kosten kan het bedrijven mogelijk miljoenen besparen op hun cloudopslag. Via het Tardigrade Open Source Partner-programma ontvangen alle open source-projecten waarmee gebruikers gegevens op Tardigrade kunnen opslaan via connectoren een deel van de inkomsten die door die gebruikers worden gegenereerd. Tardigrade-gebruikers worden gestimuleerd om te betalen met STORJ-token, in plaats van met een creditcard, door een bonus te ontvangen op elke STORJ-token die ze storten. Hierdoor kunnen gebruikers hun facturen voor cloudopslag nog verder verlagen. Elke derde die een satelliet exploiteert, moet STORJ ook accepteren als betaalmiddel voor opslag en bandbreedte. U kunt hier aan de slag met Storj en Tardigrade: – (documentation.storj.io) – (documentation.tardigrade.io)

Storj (STORJ) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Storj is een token die beschikbaar is sinds 2017-7. Belangrijke use cases voor Storj zijn onder andere: Platform, Distributed Computing, Filesharing. Meer informatie vind je op de officiële website van Storj: https://storj.io/.

Storj converter

Schuiven naar boven