ᐅ StormX (STMX) kopen 2020 ᐊ

📈 StormX kopen op Bitvavo! 🇳🇱

StormX (STMX) prijs

Wat is StormX

StormX is een gamified marktplaats waarmee gebruikers STMX ERC-20-tokens kunnen verdienen door microtaken te voltooien of online te winkelen bij wereldwijde partnerwinkels. Gebruikers kunnen staking-beloningen, winkelen en microtakenvoordelen verdienen door STMX in hun eigen portemonnee te houden.

StormX (STMX) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

StormX is een token die beschikbaar is sinds 2017-12. Belangrijke use cases voor StormX zijn onder andere: Media, Loyalty. Meer informatie vind je op de officiële website van StormX: https://stormx.io/.

StormX converter

Schuiven naar boven