ᐅ SOLVE (SOLVE) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om SOLVE te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

SOLVE (SOLVE) prijs

Wat is SOLVE

Solve.Care is een IT-bedrijf in de gezondheidszorg dat blockchain-platforms bouwt die volgens het team de manier waarop gezondheidszorg wordt geleverd en beheerd, kunnen verbeteren. Het Solve.Care-platform gebruikt naar verluidt blockchain-technologie als het onderliggende gedistribueerde grootboek voor het coördineren van zorg, uitkeringen en betalingen tussen alle partijen in de keten van gezondheidszorg: patiënten, artsen, apotheken, laboratoria, werkgevers, verzekeraars en anderen. SOLVE-tokens kunnen worden gebruikt om een efficiënte en transparante zorgadministratie over de hele wereld te beveiligen. Het symbolische aanbod is vast en de prijs variabel, zoals bepaald door vraag en aanbod op de markt. SOLVE-token draait native op de Ethereum-blockchain en is ontworpen om de ERC20-tokenstandaard te volgen. SOLVE utility-tokens zijn de valuta die wordt gebruikt voor transacties op het platform. Volgens de stichting kunnen ze worden gebruikt om de kosten van het Care Administration Network te betalen, Care.Wallets op te zetten, Care.Cards aan te schaffen en deel te nemen aan Care.Marketplace-services, evenals de bijbehorende integratiekosten. Bovendien wordt SOLVE naar verluidt gebruikt voor de emissie van Care.Coins en betalingen waarvoor Care.Coins nodig zijn.

SOLVE (SOLVE) kopen

SOLVE is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor SOLVE. (!) Let op (!) wanneer SOLVE niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x446c9033e7516d820cc9a2ce2d0b7328b579406f

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

SOLVE (SOLVE kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

SOLVE is een token die beschikbaar is sinds 2019-2. Belangrijke use cases voor SOLVE zijn onder andere: Health, Enterprise solutions, Wallet. Meer informatie vind je op de officiële website van SOLVE: https://solve.care/.

SOLVE converter

Schuiven naar boven