ᐅ Status (SNT) kopen 2020 ᐊ

📈 Status kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Status (SNT) prijs

Wat is Status

Status (SNT) is een open source berichtenplatform en een mobiele interface die is gebouwd om te communiceren met applicaties die op het Ethereum-netwerk worden uitgevoerd. Het Status-netwerktoken (SNT) is een utility-token dat een gedecentraliseerde markt voor pushmeldingen voedt, beheer van de Status-client, samen met het beheer van door gebruikers gegenereerde inhoud op het netwerk. Het team van Status hoopt de acceptatie van het gedecentraliseerde web te bevorderen en tegelijkertijd trouw te blijven aan principes als vrijheid, veiligheid, privacy, transparantie, inclusiviteit en weerstand tegen censuur.

Status (SNT) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Status is een token die beschikbaar is sinds 2017-6. Belangrijke use cases voor Status zijn onder andere: Media, Content Creation, Privacy. Meer informatie vind je op de officiële website van Status: http://status.im/.

Status converter

Schuiven naar boven