ᐅ Santiment Network Token (SAN) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Santiment Network Token te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Santiment Network Token (SAN) prijs

Wat is Santiment Network Token

Santiment is een gegevens- en contentplatform voor de financiële markt voor de cryptoasset- en blockchain-ruimte. Santiment biedt datafeeds en contentstreams (inclusief nieuwsberichten) naast een regelmatig bijgewerkte database van cryptocurrency-projecten. Het Santiment Network Token Prototype (SAN) is naar verluidt een coupon uitgegeven in Zwitserland volgens de FINMA-regelgeving. Door SAN uit te zetten, hebben gebruikers en exchanges toegang tot informatiestromen en feeds.

Santiment Network Token (SAN) kopen

Santiment Network Token is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor SAN. (!) Let op (!) wanneer SAN niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x7c5a0ce9267ed19b22f8cae653f198e3e8daf098

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Santiment Network Token (SAN kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Santiment Network Token is een token die beschikbaar is sinds 2017-7. Belangrijke use cases voor Santiment Network Token zijn onder andere: Asset management, AI & Big Data, Crowdsourcing. Meer informatie vind je op de officiële website van Santiment Network Token: https://santiment.net/.

Santiment Network Token converter

Schuiven naar boven