ᐅ Reserve Rights (RSR) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Reserve Rights te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Reserve Rights (RSR) prijs

Wat is Reserve Rights

Het Reserve-protocol bestaat uit twee tokens: het Reserve-token (RSV – een gedecentraliseerde stablecoin) en het Reserve Rights-token (RSR – een cryptocurrency die wordt gebruikt om de stabiliteit van het Reserve-token te vergemakkelijken en geeft het cryptografische recht om overtollige Reserve-tokens te kopen naarmate het netwerk groeit ). De Reserve-beweging beschrijft zichzelf als een verzameling mensen die geloven dat cryptocurrencies het beter kunnen doen dan fiatgeld, en dat geen van de bestaande opties in staat zal zijn om op te schalen naar wereldwijd gebruik, een stabiele koopkracht te behouden en niet te sluiten. Het doel van het team is om de meest toegankelijke, economisch sterkste en meest robuuste valuta te maken en na verloop van tijd een groot deel van de wereld te overtuigen om er andere valuta door te vervangen.

Reserve Rights (RSR) kopen

Reserve Rights is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor RSR. (!) Let op (!) wanneer RSR niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x8762db106b2c2a0bccb3a80d1ed41273552616e8

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Reserve Rights (RSR kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Reserve Rights is een token die beschikbaar is sinds 2019-5. Belangrijke use cases voor Reserve Rights zijn onder andere: Store of Value, DeFi, Stablecoin – Asset-Backed. Meer informatie vind je op de officiële website van Reserve Rights: https://reserve.org/.

Reserve Rights converter

Schuiven naar boven