ᐅ iExec RLC (RLC) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om iExec RLC te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

iExec RLC (RLC) prijs

Wat is iExec RLC

iExec beweert de eerste gedecentraliseerde marktplaats voor cloud computing-bronnen te hebben ontwikkeld. Blockchain-technologie wordt gebruikt om een marktnetwerk te organiseren waar gebruikers geld kunnen verdienen met hun rekenkracht, applicaties en datasets. Door on-demand toegang te bieden tot cloud computing-bronnen, is iExec naar verluidt in staat om rekenintensieve applicaties te ondersteunen op gebieden zoals AI, big data, gezondheidszorg, rendering of FinTech. Het iExec-netwerk bestaat uit leveranciers van computerbronnen. Providers van computervermogen worden ‘iExec Workers’ genoemd. Als werknemers kunnen gebruikers hun machines aansluiten en worden beloond in RLC-tokens voor het bijdragen van bronnen aan het netwerk. Applicatieproviders kunnen geld verdienen met hun applicaties en algoritmen. Dataproviders die waardevolle datasets bezitten, kunnen deze via iExec beschikbaar stellen voor gebruik door applicaties. Het iExec consensusprotocol ‘PoCo’ (Proof of Contribution) biedt consensus over off-chain computing en kan ook worden gebruikt om gedecentraliseerde orakels te integreren met iExec. iExec gelooft dat zijn kracht ligt in vertrouwde off-chain computing. Zijn vertegenwoordiger leidt de ‘Trusted Compute Working’ -groep binnen de Ethereum Enterprise Alliance. Het werkt samen met Intel om een ‘vertrouwde compute’-oplossing voor blockchain (TEE met Intel SGX) uit te brengen. Andere iExec-medewerkers zijn onder meer Alibaba Cloud, IBM, Genesis Cloud, EDF-elektriciteitsbedrijf, EEA en Ubisoft. iExec was een van de bijdragers aan het Trusted Compute Framework (Hyperledger Avalon) naast Microsoft, Intel, ConsenSys, Envision, PegaSys en Kaleido. iExec werkt samen met verschillende organisaties en consortia met als doel schaalbare, veilige en gemakkelijke toegang te bieden tot de services, datasets en computerbronnen.

iExec RLC (RLC) kopen

iExec RLC is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor RLC. (!) Let op (!) wanneer RLC niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x607f4c5bb672230e8672085532f7e901544a7375

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

iExec RLC (RLC kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

iExec RLC is een token die beschikbaar is sinds 2017-4. Belangrijke use cases voor iExec RLC zijn onder andere: Marketplace, Distributed Computing. Meer informatie vind je op de officiële website van iExec RLC: https://iex.ec/.

iExec RLC converter

Schuiven naar boven