ᐅ Request (REQ) kopen 2020 ᐊ

📈 Request kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Request (REQ) prijs

Wat is Request

Het door Y-Combinator ondersteunde Request Network (REQ) factureert zichzelf als een gedecentraliseerd netwerk voor betalingsverzoeken. Het verzoek kan op een veilige manier worden gedetecteerd en betaald, zonder tussenkomst van een derde partij. Verzoeken worden opgeslagen in een onveranderlijk grootboek, dat fungeert als een bron van waarheid voor boekhouding en auditing.

Request (REQ) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Request is een token die beschikbaar is sinds 2017-10. Belangrijke use cases voor Request zijn onder andere: Medium of Exchange, Payments, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Request: https://request.network/.

Request converter

Schuiven naar boven