ᐅ Augur (REP) kopen 2020 ᐊ

📈 Augur kopen op Binance!

Augur (REP) prijs

Wat is Augur

Augur (REP) is bedoeld om de wijsheid van de menigte te benutten via voorspellingsmarkten op basis van een protocol dat eigendom is van en wordt beheerd door houders van het op Ethereum gebaseerde Reputatietoken. Op deze markten zouden gebruikers kunnen wedden op de uitkomsten van gebeurtenissen zoals bedrijfsprestaties, verkiezingsresultaten of zelfs natuurlijke fenomenen door aandelen te kopen die de voorgestelde resultaten van dergelijke gespecificeerde gebeurtenissen zouden ondersteunen of weerleggen. Door het ontwerp kunnen de door de gebruiker gecreëerde markten vergoedingen aan marktdeelnemers retourneren, terwijl uitbetalingen worden geautomatiseerd met behulp van software die bedoeld is om eerlijk te zijn, voor iedereen toegankelijk en volledig gedecentraliseerd.

Augur (REP) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Augur is een token die beschikbaar is sinds 2015-10. Belangrijke use cases voor Augur zijn onder andere: Platform, DeFi, Prediction Markets, Reputation. Meer informatie vind je op de officiële website van Augur: http://www.augur.net/.

Augur converter

Schuiven naar boven