ᐅ Raiden Network Token (RDN) kopen 2020 ᐊ

📈 Raiden Network Token kopen op Binance!

Raiden Network Token (RDN) prijs

Wat is Raiden Network Token

Het Raiden-netwerk, ontwikkeld door Brainbot Labs Est., Is een off-chain schaaloplossing die snelle en goedkope betalingen mogelijk maakt. Het is de Ethereum-versie van het Lightning-netwerk van Bitcoin. Het is een aanvulling op de Ethereum-blockchain en werkt met elk ERC-20-token. De Raiden Network Token (RDN) ondersteunt een groot aantal gebruiksscenario’s, zoals microbetalingen, M2M-markten, API-toegang en gedecentraliseerde uitwisselingen.

Raiden Network Token (RDN) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Raiden Network Token is een token die beschikbaar is sinds 2017-11. Belangrijke use cases voor Raiden Network Token zijn onder andere: Platform, State channels. Meer informatie vind je op de officiële website van Raiden Network Token: https://raiden.network/.

Raiden Network Token converter

Schuiven naar boven