ᐅ Quant (QNT) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Quant te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Quant (QNT) prijs

Wat is Quant

Het Quant Network-team heeft Quant ontwikkeld als een cryptocurrency-token op basis van de Ethereum-blockchain. De oplossingen die Quant biedt, zijn onder meer Overledger OS en GoVerify. Volgens de whitepaper waren de oorspronkelijke doelen van het Overledger-project om een interface te ontwikkelen om de netwerken van de wereld te verbinden met meerdere blockchains, bestaande netwerken te overbruggen naar nieuwe blockchains en om een blockchain-besturingssysteem te ontwikkelen met een protocol en platform waarmee ontwikkelaars kunnen creëren toepassingen met meerdere ketens van de volgende generatie. Hun voorstel voor GoVerify is om mensen in staat te stellen te verifiëren en te controleren of ontvangen e-mails, sms-berichten, mail of telefoontjes als legitiem en daadwerkelijk van de vermelde afzender lijken.

Quant (QNT) kopen

Quant is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor QNT. (!) Let op (!) wanneer QNT niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x4a220e6096b25eadb88358cb44068a3248254675

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Quant (QNT kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Quant is een token die beschikbaar is sinds 2018-8. Belangrijke use cases voor Quant zijn onder andere: Platform, Interoperability. Meer informatie vind je op de officiële website van Quant: https://quant.network/.

Quant converter

Schuiven naar boven