ᐅ Qubitica (QBIT) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Qubitica te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Qubitica (QBIT) prijs

Wat is Qubitica

Qubitica beschrijft zichzelf als een gedecentraliseerde IT-gemeenschap die is gebouwd door onafhankelijke ontwikkelaars, bedrijven en organisaties. Hun focus ligt op FinTech, DLT, AI, kapitaalfinanciering en lokale markttoegang. Het project is momenteel gebaseerd op Mauritius met partnerschappen op het Afrikaanse continent. Volgens het team krijgt het project steun van onderwijsinstellingen, universiteiten en de overheid. De QBIT wordt gebruikt als lidmaatschapstoken en geeft toegang tot de community en verschillende services.

Qubitica (QBIT) kopen

Qubitica is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor QBIT. (!) Let op (!) wanneer QBIT niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x1602af2C782cC03F9241992E243290Fccf73Bb13

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Qubitica (QBIT kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Qubitica is een token die beschikbaar is sinds 2018-8. Belangrijke use cases voor Qubitica zijn onder andere: Platform, AI & Big Data. Meer informatie vind je op de officiële website van Qubitica: https://www.qubitica.net.

Qubitica converter

Schuiven naar boven