ᐅ Populous (PPT) kopen 2020 ᐊ

📈 Populous kopen op Binance!

Populous (PPT) prijs

Wat is Populous

Het idee achter Populous (PPT) is om bedrijfseigenaren de mogelijkheid te bieden om op facturen liquiditeit te geven voor een looptijd tot 90 dagen met behulp van een peer-to-peer factuurfinancieringsplatform. Volgens technische documenten verbindt het platform factuurverkopers rechtstreeks met kopers, waardoor verkopers versneld toegang krijgen tot fondsen die hun facturen met korting aan kopers aanbieden. Passende kortingen kunnen worden toegepast op basis van wiskundige ratio’s die risicofactoren zoals winstgevendheid, hefboomwerking, solvabiliteit en activiteit beoordelen als variabelen die de kans op faillissement kunnen voorspellen. In deze regeling zouden facturatiekopers die van deze kortingen willen profiteren door transacties te doen met behulp van de native op Ethereum gebaseerde PPT-tokens op het platform, het eerder overeengekomen bedrag ontvangen zodra de facturen door de debiteur zijn betaald.

Populous (PPT) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Populous is een token die beschikbaar is sinds 2017-7. Belangrijke use cases voor Populous zijn onder andere: Logistics. Meer informatie vind je op de officiële website van Populous: https://populous.world/.

Populous converter

Schuiven naar boven