ᐅ Polymath (POLY) kopen 2020 ᐊ

📈 Polymath kopen op Binance!

Polymath (POLY) prijs

Wat is Polymath

Polymath (POLY) creëert een wereldwijd platform voor het uitgeven van en investeren in effectentokens. De standaard van Polymath voor blockchain-beveiligingstokens heeft tot doel de nodige wettelijke vereisten te integreren in slimme contracten en te voldoen aan de regelgeving. Het project vereenvoudigt het juridische proces voor het maken en verkopen van beveiligingstokens. Het stelt een nieuwe tokenstandaard (ST20) vast en dwingt naleving af door geautoriseerde investeerders en hun Ethereum-portemonnee-adressen op de witte lijst te zetten. Het POLY-token wordt gebruikt voor betalingen op het platform, wat uitwisselingen tussen emittenten, investeerders, serviceproviders en ontwikkelaars mogelijk maakt.

Polymath (POLY) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Polymath is een token die beschikbaar is sinds 2018-2. Belangrijke use cases voor Polymath zijn onder andere: Marketplace, Crowdfunding. Meer informatie vind je op de officiële website van Polymath: https://www.polymath.network/.

Polymath converter

Schuiven naar boven