ᐅ PlayFuel (PLF) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om PlayFuel te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

PlayFuel (PLF) prijs

Wat is PlayFuel

PlayFuel wil de kracht van blockchain-technologie naar de gamingwereld brengen. Het creëert een platform waarmee ontwikkelaars geld kunnen verdienen door PlayFuel in hun games te integreren en spelers PLF kunnen minen door gewoon te spelen. Spelers kunnen deze tokens gebruiken om games te kopen, exclusieve goodies in te wisselen of zelfs de tokens in te wisselen voor echt geld. Ontwikkelaars kunnen financiering krijgen via gamers die PLF kopen en investeren in de ontwikkeling van hun games. Investeerders krijgen toegang tot bètatests, exclusieve in-game items, en zullen een van de eerste gebruikers zijn die toegang krijgen tot het daadwerkelijke spel.

PlayFuel (PLF) kopen

PlayFuel is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor PLF. (!) Let op (!) wanneer PLF niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xaDA62f7CCd6af6cAcff04ACCBC4f56f3D4FFd4Ef

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

PlayFuel (PLF kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

PlayFuel is een token die beschikbaar is sinds 2019-12. Meer informatie vind je op de officiële website van PlayFuel: https://playfuel.io/.

PlayFuel converter

Schuiven naar boven