ᐅ Perlin (PERL) kopen 2020 ᐊ

📈 Perlin kopen op Binance!

Perlin (PERL) prijs

Wat is Perlin

Perlin beschrijft zichzelf als een leiderloos, schaalbaar, PoS smart contract-platform dat de toekomst van gedecentraliseerde technologieën wil versterken en de transformatie van internationale handel versnelt. Wavelet (Perlin’s ledger, een op DAG gebaseerd probabilistisch consensusmechanisme) is een zeer schaalbaar, PoS smart contract-platform dat naar verluidt in staat is om een verwerkingscapaciteit van 31.000+ TPS te behalen en een tijd van 0 tot 4 seconden heeft. Het heeft ook een leiderloos proof of stake-protocol dat geen gebruik maakt van commissies of delegaties. Perlin richt zich momenteel op de internationale handelsmarkt van $ 11 biljoen dollar met zijn distributiepartners zoals de International Chamber of Commerce, Enterprise Singapore en Dubai Chamber of Commerce.

Perlin (PERL) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Perlin is een token die beschikbaar is sinds 2019-8. Belangrijke use cases voor Perlin zijn onder andere: Platform, Scaling. Meer informatie vind je op de officiële website van Perlin: http://perlin.net/.

Perlin converter

Schuiven naar boven