ᐅ TenX (PAY) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om TenX te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

TenX (PAY) prijs

Wat is TenX

TenX (PAY) is een betalingsplatform dat tot doel heeft gebruikers in staat te stellen cryptocurrency te gebruiken voor dagelijkse transacties. Het bedrijf wil de acceptatie van cryptovaluta voor reguliere consumenten versnellen. Het PAY-token is de cryptocurrency die het netwerk gebruikt voor transacties. Ten X biedt een cryptokaart in geselecteerde landen, die samen met de TenX-portemonnee zal werken om ondersteunde cryptocurrencies te kanaliseren via de Visa-betalingsgateway. Om dagelijkse aankopen mogelijk te maken, voert het netwerk token swaps uit van de gekozen cryptoasset naar de relevante fiatvaluta.

TenX (PAY) kopen

TenX is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor PAY. (!) Let op (!) wanneer PAY niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xb97048628db6b661d4c2aa833e95dbe1a905b280

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

TenX (PAY kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

TenX is een token die beschikbaar is sinds 2017-6. Belangrijke use cases voor TenX zijn onder andere: Medium of Exchange. Meer informatie vind je op de officiële website van TenX: https://www.tenx.tech/.

TenX converter

Schuiven naar boven