ᐅ Paxos Standard (PAX) kopen 2020 ᐊ + rente op Paxos Standard

📈 Paxos Standard kopen op Binance!

Paxos Standard (PAX) prijs

Wat is Paxos Standard

Paxos Standard (PAX) is een stablecoin waarmee gebruikers Amerikaanse dollars kunnen inwisselen voor Paxos Standard Tokens om ‘transacties te doen met de snelheid van internet’. Het heeft tot doel de stabiliteit van de dollar te versmelten met blockchain-technologie. Paxos, het bedrijf achter PAX, heeft een charter van het New York State Department of Financial Services, waardoor het gereguleerde diensten kan aanbieden in de cryptoasset-ruimte.

Paxos Standard (PAX) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Paxos Standard (PAX) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Paxos Standard beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je PAX op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Paxos Standard

Via BlockFi verdien je 8,60%. Ga naar BlockFi >>

Via Crypto.com staking verdien je 2,00%. Ga naar Crypto.com staking >>

Informatiebronnen

Paxos Standard is een token die beschikbaar is sinds 2018-9. Belangrijke use cases voor Paxos Standard zijn onder andere: Store of Value, Stablecoin – Asset-Backed. Meer informatie vind je op de officiële website van Paxos Standard: https://paxos.com/standard.

Paxos Standard converter

Schuiven naar boven