ᐅ Orchid (OXT) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Orchid te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Orchid (OXT) prijs

Wat is Orchid

Orchid hanteert een nieuwe benadering van digitale privacy met het eerste peer-to-peer, gestimuleerde privacenetwerk. Op het netwerk kan iedereen bandbreedte kopen en verkopen met behulp van het Orchid-token (OXT). Gebruikers kunnen privé browsen en toegang krijgen tot inhoud zonder te worden beperkt door hun geografie. Met zijn gedecentraliseerde ontwerp, multi-hop architectuur en Open Source ethos biedt Orchid gebruikers “ongekende digitale privacy in een vertrouwde context”. Hun eerste aanbod is de Orchid-client, een open-source tool waarmee gebruikers het web kunnen verkennen met de privacy die ze nodig hebben, bediend door een open marktplaats voor bandbreedte gebouwd op Ethereum. Hierdoor worden de knooppunten op het netwerk weergegeven en kan de gebruiker kiezen welke routes hij wil nemen.

Orchid (OXT) kopen

Orchid is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor OXT. (!) Let op (!) wanneer OXT niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x4575f41308EC1483f3d399aa9a2826d74Da13Deb

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Orchid (OXT kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Orchid is een token die beschikbaar is sinds 2019-12. Meer informatie vind je op de officiële website van Orchid: https://www.orchid.com/.

Orchid converter

Schuiven naar boven