ᐅ OMG Network (OMG) kopen 2020 ᐊ

📈 OMG Network kopen op Bitvavo! 🇳🇱

OMG Network (OMG) prijs

Wat is OMG Network

OMG Network (voor het eerst ontwikkeld als OmiseGO) is een niet-bewarende, Layer 2-schaaloplossing voor het overbrengen van waarde op Ethereum. Hoe het protocol transacties verwerkt, is gecentraliseerd, maar het op plasma gebaseerde ontwerp is erop gericht de netwerkbeveiliging te decentraliseren. Het vertrouwt ook op Ethereum op zijn laatste arbitragelaag. De meeste blockchain-ecosystemen worden beperkt door een lage doorvoer, hoge en onvoorspelbare transactiekosten en een slechte gebruikerservaring. Het team van het project is van mening dat dit barrières zijn die moeten worden overwonnen voordat bedrijven en ontwikkelaars blockchain gaan gebruiken voor toepassingen in de echte wereld, waardoor ze het OMG-netwerk gaan ontwikkelen. Het kernbeveiligingsvoorstel van Plasma draait om het op elk moment kunnen verlaten van eerlijke gebruikers uit de onderliggende keten (met andere woorden: geld opnemen naar de root chain). Om de onderliggende keten te verlaten, dient een gebruiker een exit-transactie – samen met een exit-obligatie – in bij de root-chain. De exit is onderhevig aan een “challenge-periode” waarin elke gebruiker kan bewijzen, indien van toepassing, dat de exit ongeldig is. Als succesvol is aangetoond dat het ongeldig is, wordt de exit niet verwerkt en krijgt de uitdager de exit-obligatie. Dit exit-spel is uitsluitend afhankelijk van de root chain. Omdat de onderliggende keten afhankelijk is van de root chain om de uiteindelijke arbiter te zijn, moet deze periodiek een gehashte versie van zijn statuswijzigingen doorvoeren in de root chain door middel van een smart contract. In tegenstelling tot het indienen van individuele transactiegegevens op de root chain, bundelt de child chain transacties in een Merkle-boom en verzendt de root-hash. Buiten deze kernelementen is er geen voorgeschreven configuratie voor een plasmaketen. Ze kunnen verschillende consensusprotocollen aannemen, validatiemechanismen blokkeren of fraudebewijzen. Het ontwerp is aanpasbaar aan de use case. OMG Network is gebaseerd op het Plasma MoreVP-ontwerp, een uitbreiding van Minimum Viable Plasma geoptimaliseerd voor de afwikkeling van betalingen en waarde-uitwisseling tussen gebruikers en uitwisselingen. Het oorspronkelijke OMG Network-team (onder de naam OmiseGO) schreef samen met Joseph Poon het originele Plasma-witboek en was ook het eerste project dat een airdrop uitvoerde, een manier om het eigendom van ons token breder te delen met de bestaande Ethereum-gemeenschap.

OMG Network (OMG) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

OMG Network is een token die beschikbaar is sinds 2017-7. Belangrijke use cases voor OMG Network zijn onder andere: Medium of Exchange, Payments, State channels. Meer informatie vind je op de officiële website van OMG Network: https://omg.network/.

OMG Network converter

Schuiven naar boven