ᐅ Origin Protocol (OGN) kopen 2020 ᐊ

📈 Origin Protocol kopen op Binance!

Origin Protocol (OGN) prijs

Wat is Origin Protocol

### Wat is Origin Protocol? Origin Protocol is bedoeld om blockchain-aangedreven handel mogelijk te maken. Met het Origin-platform kunnen kopers en verkopers verbinding maken en transacties uitvoeren op de blockchain. De doelstellingen van het project zijn het verminderen / verwijderen van onnodige transactiekosten die door tussenpersonen in rekening worden gebracht, het bevorderen van open en censuurbestendige handel, en het geven van participaties aan vroege ecosysteemdeelnemers in het handelsnetwerk naarmate het in de loop van de tijd groeit. ### Producten Het belangrijkste productaanbod van Origin is het Origin-platform dat veel verschillende applicaties in het ecosysteem aanstuurt. Het project bracht de eerste versie van het platform uit op het Ethereum Mainnet in oktober 2018 en heeft sindsdien de functies verschillende keren geüpgraded. Naast het ondersteunen van derden, heeft Origin verschillende first-party applicaties op het platform uitgebracht, waaronder de maker van de Dshop e-commerce winkel (www.originprotocol.com/dshop), de Origin Marketplace DApp (www.shoporigin.com ) en Origin Deals (www.origindeals.com). ###Tractie Origin beheert momenteel meer dan een dozijn e-commerce- en marktplaatsapplicaties van partners op zijn platform. ### Onderliggende technologie Het Origin-platform bestaat uit een reeks slimme contracten op de protocollaag, tussenliggende API’s die het mogelijk maken om in-house en door derden apps te maken, en de applicatie / UX-laag waarmee eindgebruikers communiceren om te kopen / verkopen op het netwerk. De componenten van het platform zijn modulair ontworpen, en Origin moedigt andere ontwikkelaars, e-commercebedrijven en marktplaatsbeheerders sterk aan om hun eigen applicaties te maken voor verschillende zakelijke gebruikssituaties. Origin is gebouwd op Ethereum en IPFS, en Origin Tokens (OGC) zijn ERC-20-tokens. ### Team en investeerders Het oprichtende team en de vroege ingenieurs van Origin zijn onder meer een van de oorspronkelijke mede-oprichters van PayPal, de eerste medewerker van YouTube, en technische managers van Dropbox en Google. De twee medeoprichters, Matthew Liu en Josh Fraser, hebben in het verleden met succes eerdere bedrijven samen gebouwd en verkocht. De belangrijkste investeerder van Origin is Pantera Capital. Ze worden ook ondersteund door Foundation Capital, Blockchain.com Ventures, Hashed, PreAngel Fund, BlockTower Capital, FBG, Sora Ventures en andere venture / crypto-fondsen, evenals angel-investeerders Steve Chen (mede-oprichter van YouTube), Alexis Ohanian ( mede-oprichter van Reddit), Garry Tan (voormalige partner van Ycombinator), Gil Penchina en Steve Jang (oprichter en investeerder in Uber).

Origin Protocol (OGN) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Origin Protocol is een token die beschikbaar is sinds 2020-1. Meer informatie vind je op de officiële website van Origin Protocol: https://www.originprotocol.com.

Origin Protocol converter

Schuiven naar boven