ᐅ Pundi X (NPXS) kopen 2020 ᐊ

📈 Pundi X kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Pundi X (NPXS) prijs

Wat is Pundi X

Pundi X (NPXS) streeft ernaar om het gebruik van cryptocurrency als betaalmiddel werkelijkheid te laten worden voor zowel retailers als consumenten. Door de technologie toe te passen op een reeks praktijkgevallen, zoals kaarten en de XPOS-verkooppuntapparaten, heeft het team producten gebouwd die het NPXS-token voor goederen en diensten zouden kunnen accepteren. Met het doel om retail intelligence, marketing & loyaliteitsprogramma’s en voorraad- en orderbeheersystemen te ondersteunen, zou het Pundi X Point-of-Sale-apparaat kunnen helpen om digitale handel wereldwijd te ondersteunen.

Pundi X (NPXS) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Pundi X is een token die beschikbaar is sinds 2018-3. Belangrijke use cases voor Pundi X zijn onder andere: Medium of Exchange. Meer informatie vind je op de officiële website van Pundi X: https://pundix.com/.

Pundi X converter

Schuiven naar boven