ᐅ Nectar (NEC) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Nectar te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Nectar (NEC) prijs

Wat is Nectar

Nectar werd oorspronkelijk gelanceerd in 2017 door de Bitfinex spin-off exchange, Ethfinex – een team gevestigd in Londen, VK – met als doel market makers te belonen voor de waarde die ze creëren en tegelijkertijd te dienen als het primaire stemmechanisme, waardoor handelaren kunnen regeren de uitwisseling en beslissen onder andere welke tokens ze hierna in de lijst willen zien. Het project was bedoeld om te experimenteren met nieuwe governance-processen en deze te ontwikkelen met als doel pijnpunten op te lossen die worden gezien bij gecentraliseerde uitwisselingen, waaronder ondoorzichtige en kostbare procedures voor het opsommen van tokens. In augustus 2019 evolueerde Ethfinex naar DeversiFi, wat een revisie van de Nectar-token met zich meebracht. Nectar dient nu als het native nut en governance-token van gedecentraliseerde Exchange DeversiFi. NEC 2.0 beschikt over een buy & burn-mechanisme, DeversiFi-kortingen op handelskosten en bevordert deelname van het bredere Blockchain-ecosysteem via de NecDAO – gelanceerd in december 2019 met een gerapporteerde ~ 17.500 ETH samengesteld voor de gemeenschapsgestuurde toewijzing van fondsen en het beheer van beide DeversiFi en Nectar.community.

Nectar (NEC) kopen

Nectar is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor NEC. (!) Let op (!) wanneer NEC niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xcc80c051057b774cd75067dc48f8987c4eb97a5e

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Nectar (NEC kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Nectar is een token die beschikbaar is sinds 2018-2. Belangrijke use cases voor Nectar zijn onder andere: Marketplace, DeFi, Payments, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Nectar: https://nectar.community/.

Nectar converter

Schuiven naar boven