ᐅ MXC (MXC) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om MXC te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

MXC (MXC) prijs

Wat is MXC

MXC is een Utility Token, ook wel een Internet of Things (IoT) -token genoemd. MXC bouwt een wereldwijd datanetwerk om draadloze apparaten in staat te stellen efficiënter en over grotere afstanden verbinding te maken en te communiceren dan momenteel gebruikte WiFi- en Bluetooth-methoden. Het MXProtocol en het interoperabele Para-Chain-netwerk zijn ontworpen om steden, bedrijven en individuen te helpen profiteren / profiteren van het bouwen van een LPWAN-netwerk en het te gebruiken om zowel gegevens te verzenden als te beheren. Via MXC-contourbetalingen hebben MXC-ontwikkelaars een geïntegreerde IoT-betalingsoplossing bedacht waarmee geautomatiseerde machine-to-machine betalingen en IoT-transacties binnen enkele seconden kunnen plaatsvinden.

MXC (MXC) kopen

MXC is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor MXC. (!) Let op (!) wanneer MXC niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x5ca381bbfb58f0092df149bd3d243b08b9a8386e

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

MXC (MXC kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

MXC is een token die beschikbaar is sinds 2018-12. Meer informatie vind je op de officiële website van MXC: https://www.mxc.org/.

MXC converter

Schuiven naar boven