ᐅ Maker (MKR) kopen 2020 ᐊ

📈 Maker kopen op Binance!

Maker (MKR) prijs

Wat is Maker

Maker is een slim contractplatform op de Ethereum-keten dat de waarde van stablecoin DAI ondersteunt en stabiliseert via een dynamisch systeem van Collateralized Debt Positions (CDP), autonome feedbackmechanismen en op passende wijze gestimuleerde externe actoren. MKR-tokens worden gemaakt of vernietigd in overeenstemming met prijsschommelingen van de DAI-munt om deze zo dicht mogelijk bij $ 1 USD te houden, en maken deel uit van een volledig inspecteerbaar systeem op de Ethereum-blockchain. MKR-tokens worden ook gebruikt om transactiekosten op het Maker-systeem te betalen en bieden houders stemrecht binnen het doorlopende goedkeuringssysteem van Maker.

Maker (MKR) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Maker is een token die beschikbaar is sinds 2017-1. Belangrijke use cases voor Maker zijn onder andere: Store of Value, DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van Maker: https://makerdao.com/.

Maker converter

Schuiven naar boven