ᐅ Metronome (MET) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Metronome te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Metronome (MET) prijs

Wat is Metronome

Metronome streeft naar optimalisatie voor zelfbestuur, betrouwbaarheid en draagbaarheid. Metronome is opgericht door een aantal veteranen in de ruimte (bijv.Jeff Garzik, Matthew Roszak) en is gebaseerd op drie belangrijke ontwerpprincipes: – Zelfbestuur zonder ongepaste invloed van oprichters na de eerste lancering en openbare toegang – contractbeheer begint bij de lancering. – Betrouwbaarheid en voorspelbaarheid waar uitgifte en levering onveranderlijk zijn – Draagbaarheid om maximale decentralisatie mogelijk te maken, zelfs tussen verschillende blockchains. De eerste ‘chainhop’ vond plaats in de zomer van 2019, tussen Ethereum en Ethereum Classic Bovendien biedt Metronome naar verluidt geavanceerde betalingsfuncties als programmeerbaar geld. – Massaal betalen: de mogelijkheid om MET naar meerdere adressen in één transactie te sturen om transactiekosten te besparen. – Abonnementen: de mogelijkheid om een bepaald aantal MET te autoriseren om regelmatig tussen twee adressen te wisselen.

Metronome (MET) kopen

Metronome is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor MET. (!) Let op (!) wanneer MET niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xa3d58c4e56fedcae3a7c43a725aee9a71f0ece4e

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Metronome (MET kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Metronome is een token die beschikbaar is sinds 2018-6. Belangrijke use cases voor Metronome zijn onder andere: Platform, Payments, Wallet. Meer informatie vind je op de officiële website van Metronome: https://www.metronome.io/.

Metronome converter

Schuiven naar boven