ᐅ MCO (MCO) kopen 2020 ᐊ + rente op MCO

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om MCO te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

MCO (MCO) prijs

Wat is MCO

Crypto.com is in 2016 opgericht vanuit een simpele overtuiging: het is een fundamenteel mensenrecht voor iedereen om controle te hebben over hun geld, gegevens en identiteit. Met meer dan 1 miljoen gebruikers op zijn platform biedt Crypto.com een krachtig alternatief voor traditionele financiële diensten, door zijn visie op “cryptocurrency in elke portemonnee” werkelijkheid te laten worden, klant voor klant. Crypto.com is gebouwd op een solide basis van beveiliging, privacy en compliance en is het eerste cryptocurrency-bedrijf ter wereld met CCSS Level 3, ISO27001: 2013 en PCI: DSS 3.2.1, Level 1 compliance. Crypto.com heeft zijn hoofdkantoor in Hong Kong met een 170+ sterk team. Bezoek www.crypto.com voor meer informatie.

MCO (MCO) kopen

MCO is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor MCO. (!) Let op (!) wanneer MCO niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xb63b606ac810a52cca15e44bb630fd42d8d1d83d

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

MCO (MCO kopen op UniSwap}

MCO (MCO) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door MCO beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je MCO op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor MCO

Via Crypto.com staking verdien je 3,00%. Ga naar Crypto.com staking >>

Informatiebronnen

MCO is een token die beschikbaar is sinds 2017-7. Belangrijke use cases voor MCO zijn onder andere: Medium of Exchange. Meer informatie vind je op de officiële website van MCO: https://crypto.com/.

MCO converter

Schuiven naar boven