ᐅ Decentraland (MANA) kopen 2020 ᐊ

📈 Decentraland kopen op Binance!

Decentraland (MANA) prijs

Wat is Decentraland

Decentraland (MANA) definieert zichzelf als een virtual reality-platform aangedreven door de Ethereum-blockchain waarmee gebruikers inhoud en applicaties kunnen creëren, ervaren en er geld mee kunnen verdienen. In deze virtuele wereld kopen gebruikers percelen grond die ze later kunnen navigeren, bebouwen en inkomsten kunnen genereren. Decentraland gebruikt twee tokens: MANA en LAND. MANA is een ERC20-token dat moet worden verbrand om niet-vervangbare ERC721 LAND-tokens te verkrijgen.

Decentraland (MANA) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Decentraland is een token die beschikbaar is sinds 2017-9. Belangrijke use cases voor Decentraland zijn onder andere: Platform, Gaming, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Decentraland: https://decentraland.org/.

Decentraland converter

Schuiven naar boven