ᐅ Loopring (LRC) kopen 2020 ᐊ

📈 Loopring kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Loopring (LRC) prijs

Wat is Loopring

Loopring (LRC) is een open protocol voor schaalbare niet-bewarende uitwisselingen op Ethereum. De slimme contracten van het Loopring-protocol en nulkennisbestendige circuits maken het mogelijk om krachtige DEXen te bouwen met behulp van een zkRollup-constructie. Dit zorgt voor een hogere doorvoer en lagere afwikkelingskosten zonder in te boeten aan beveiligingsgaranties op Ethereum-niveau. LRC-token kan door houders worden ingezet om protocolvergoedingen te verdienen, en door DEXen als een obligatie om door het protocol gedefinieerd gedrag te volgen.

Loopring (LRC) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Loopring is een token die beschikbaar is sinds 2017-8. Belangrijke use cases voor Loopring zijn onder andere: Marketplace, Decentralized exchange, DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van Loopring: https://loopring.org.

Loopring converter

Schuiven naar boven