ᐅ Loom Network (LOOM) kopen 2020 ᐊ + rente op Loom Network

📈 Loom Network kopen op Binance!

Loom Network (LOOM) prijs

Wat is Loom Network

Loom Network (LOOM) is een Platform as a Service bedoeld om Ethereum-gebaseerde Solidity-applicaties op zijketens te laten draaien. Met de overtuiging dat applicaties meer ontspannen consensusmechanismen moeten hebben, afhankelijk van hun behoeften en potentiële dreigingsmodel, wil Loom het schalen van gedecentraliseerde applicaties sneller en gemakkelijker maken terwijl ze op het Ethereum-netwerk blijven. De DPoS-sidechains van Loom Network maken echt schaalbare blockchain-games en DApps mogelijk met de beveiliging van Ethereum mainnet.

Loom Network (LOOM) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Loom Network (LOOM) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Loom Network beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je LOOM op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Loom Network

Via Binance staking verdien je 10% – 12%. Ga naar Binance staking >>

Informatiebronnen

Loom Network is een token die beschikbaar is sinds 2018-3. Belangrijke use cases voor Loom Network zijn onder andere: Platform, Enterprise solutions. Meer informatie vind je op de officiële website van Loom Network: https://loomx.io/.

Loom Network converter

Schuiven naar boven